Wat is SunNed?

In 2011 sloegen enkele E & W-installatiebedrijven de handen ineen. Ze wilden hun positie op de markt voor zonnepanelen versterken. Samen richtten ze daarvoor SunNed op. Inmiddels hebben zich ook gespecialiseerde solarbedrijven als SunNed-dealer aangesloten. Dat maakt SunNed een bedrijf van én voor installateurs.

Wat doet SunNed voor mij?

Offertes en adviezen
Met de slimme offertetool van SunNed maakt u professionele offertes in een handomdraai (zie video), in uw eigen huisstijl en met uw logo en bedrijfsgegevens. Deze offertes zijn glashelder, altijd up-to-date en worden automatisch voorzien van overtuigende adviezen. De templates kunt u eenvoudig zelf aanpassen. U bepaalt dus zelf wat u de klant laat zien, welke marges u hanteert en welke prijsstelling bij uw wensen past. Met de offertetool verzorgt u razendsnel:

Adviesmodule van de installateur
Met uw eigen adviesmodule kunt u aan uw klanten precieze PV-adviezen geven zonder dat u hiervoor wat hoeft te doen!
SunNed heeft een adviesdienst ontwikkeld welke uniek is in Nederland. Uniek omdat het advies de precieze waarden van de woning als uitgangspunt neemt.
Op deze wijze kunt u deze adviesmodule inzetten ter verhoging van uw bedrijfsefficiency of als marketingtool. U kunt bijvoorbeeld een link van uw adviesmodule plaatsen

  • in een mail naar een klant die geïnteresseerd is in zonnepanelen
  • onder de handtekening van uw uitgaande e-mail
  • op uw website
  • op social media
Zie video adviesmodule.

Abonnementen
Indien u abonnementen wil aanbieden dan berekent de offertetool automatisch de abonnementskosten. Uw klant sluit het abonnement vervolgens digitaal af (zie video). SunNed verzorgt dan de maandelijkse incasso voor u. De offertetool bevat:

  • Service-abonnement / kWh-garantie
  • Inspectie-abonnement / kWh-garantie
  • Schoonmaakabonnement

Btw-teruggave particulieren
Met één klik voegt u een machtigingsformulier voor de btw-teruggave aan uw offerte toe (zie video). U kunt daarbij kiezen uit:

  1. Gratis btw-teruggave voor uw klant.
  2. Btw-teruggave tegen betaling van € 50,- door uw klant.
Uw klant vult het ontvangen formulier in en mailt het rechtstreeks naar SunNed. Vervolgens regelt SunNed de afwikkeling van de btw-teruggave. Zo hebt u daar geen omkijken naar.

Reclame en promotie
SunNed geeft u toegang tot professionele advertenties en flyers. Via enkele kliks maakt het systeem deze automatisch voor u op, voorzien van uw huisstijl, logo en adresgegevens. Ook kunt u zelf teksten toevoegen of veranderen (zie video).