Maak gebruik van onze solar-offertetool

Vraag direct aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Unieke offertetool
Particuliere en/of zakelijke klanten
Snel offertes of adviezen op afstand

Wanneer u met uw bedrijf zonnepanelen en andere solarvoorzieningen aanlegt, wilt u een goede solar-offertetool hebben. Zo stelt u eenvoudig en snel een zeer uitgebreid aanbod voor uw klant samen. Vul alle gegevens van uw klant in, met hierbij ook de afmetingen van het dak. Zo kunt u met behulp van de 2D- en 3D-kaarten die u vervolgens ziet, een duidelijk legplan opstellen. Daarna stelt u een gespecificeerde prijsopgave op. Dit alles doet u in de solar-offertesoftware.

Word lid en maak gebruik van onze solar-offertetool

Onze solar-offertesoftware is bedoeld voor de leden die zich hebben aangesloten bij SunNed  in Tilburg. Als u zich bij ons aansluit, maakt u niet alleen gebruik van onze solar-offertetool, maar ook schakelt u onze medewerkers te allen tijde in wanneer u vragen heeft. Toch is de solar-offertesoftware eenvoudig te gebruiken. U stelt stapsgewijs met onze tool een uitgebreide offerte op voor de nieuwe zonnepanelen van uw klant. Doordat u de zonnepanelen visueel aanschouwelijk maakt in de solar-offertetool met een legplan, heeft uw klant direct een idee hoe het dak met zonnepanelen eruitziet. Hierbij kunt u rekening houden met de optimale hoek waarin de zonnepanelen geplaatst worden, zodat er zoveel mogelijk zonne-energie opgevangen wordt.

linkedin-sales-solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden?

linkedin-sales-solutions

Schrijf u online in

Wilt u met uw bedrijf lid worden van SunNed , zodat u met onze solar-offertesoftware eenvoudig een duidelijk offerte opstelt voor uw klant? Schrijf u online in. Dit is heel eenvoudig, maar heeft u toch hulp nodig? Bel dan naar 013 581 0430 of stuur een e-mail naar info@sunned.nl. We helpen u dan snel aan onze solar-offertesoftware.

SunNed B.V.