Eenvoudig een legplan voor zonnepanelen opstellen

Vraag direct aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Unieke offertetool
Particuliere en/of zakelijke klanten
Snel offertes of adviezen op afstand

Maak een helder legplan voor de zonnepanelen van uw klant met de software van SunNed en bespaar veel tijd bij het aanleggen van voorzieningen op het gebied van solar. Een legplan is voor u als installateur uiteraard belangrijk om een maximaal rendement van zonnepanelen en andere solar te bewerkstelligen. Bovendien weet uw klant dan waar hij of zij aan toe is na de aanschaf van zonnepanelen. Laat het legplan voor de zonnepanelen van uw klant op een gedetailleerde wijze opstellen met behulp van onze software, speciaal ontwikkeld voor de solar-industrie, zoals voor een installateur van zonnepanelen. Maak snel een offerte voor uw zonnepanelen en verhoog uw klanttevredenheid aanzienlijk! Zo zal de klant bij u terugkeren als men weer een installateur van zonnepanelen zoekt, voor het maken van een legplan.

Hoe stelt u als installateur een legplan voor zonnepanelen op met onze software?

Wanneer u een zonnepaneelofferte moet maken voor uw klant, wilt u dit uiteraard op de meest efficiƫnte manier doen. Hier is onze software volledig op gericht: u stelt als installateur een legplan voor zonnepanelen of andere voorzieningen op het gebied van solar op met duidelijke tekeningen en snelle berekeningen. Vul de klantgegevens in en de tool weet meteen de maten, hellingshoek, oriƫntatie en de instralingswaarde van het dak. Op de kaart kunt u de zonnepanelen verschuiven, zodat u kunt laten zien wat de beste locatie voor de installatie is. Dit kan later in de zonnepaneeltekening worden uitgewerkt. Bovendien maakt u een offerte op in uw eigen huisstijl. Met dit procesbeheer, dat u na een korte uitleg van ons eenvoudig zelf uitvoert, biedt u een legplan aan dat tot de laatste cijfer is berekend, zodat uw klant alles uit solar haalt. Dankzij dit duidelijke legplan biedt u als installateur van zonnepanelen een hoge kwaliteit aan.

linkedin-sales-solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden?

linkedin-sales-solutions

Laat u door ons informeren

Wilt u meer weten over onze software voor zonnestroominstallatie en hoe u een helder en betrouwbaar legplan maakt voor de zonnepanelen van uw klanten? Neem gerust contact op met de specialisten van SunNed in Tilburg. We geven u graag advies en leggen alles duidelijk aan u uit, bijvoorbeeld over hoe u lid van ons kunt worden. U bereikt ons via 013 581 0430 of info@sunned.nl.

SunNed B.V.