Offerte opstellen met software voor zonnestroominstallatie

Vraag direct aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Unieke offertetool
Particuliere en/of zakelijke klanten
Snel offertes of adviezen op afstand

Wilt u als solarbedrijf een zonnestroominstallatie uitvoeren en wilt u een offerte opstellen met handige software? SunNed, dé expert uit Tilburg, heeft de perfecte tool voor uw beschikbaar om een duidelijk legplan voor te leggen bij uw klanten en een betrouwbare offerte op te stellen. Dit is mogelijk voor zowel uw particuliere als zakelijke klanten. Dankzij onze software en de heldere offerte die hieruit voortkomt, is uw klant volledig op de hoogte van de werking van de zonnestroominstallatie en het bijbehorende rendement.

Voor uw zonnestroominstallatie een gedetailleerde offerte opstellen met onze software

Een offerte opstellen voor een zonnestroominstallatie neemt veel tijd in beslag. Daarom is handige en gebruiksvriendelijke software geen overbodige luxe. Met de tool van SunNed stelt u een offerte voor uw zonnepanelen in een handomdraai op. Op de 2D- en 3D-kaart in de tool ziet u ook direct het dak van het pand waar de panelen moeten worden geïnstalleerd, nadat u de klantgegevens heeft ingevuld. De software heeft reeds de maten, hellingshoek, oriëntatie en de instralingswaarde van het dak paraat, zodat u de zonnestroominstallatie eenvoudig inplant. Daarna krijgt u een automatische voorcalculatie en brengt u eventueel aanpassingen aan. Uiteindelijk heeft u als zonnepaneelinstallateur één offerte met alle nodige datasheets voor uw klant.

linkedin-sales-solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden?

linkedin-sales-solutions

Ontdek de voordelen van onze tool

Bij vragen over onze offertetool staan we u natuurlijk graag te woord. U bereikt ons via 013 581 0430 of per e-mail via info@sunned.nl. Bent geïnteresseerd in de software en wilt u deze gebruiken voor uw onderneming? Dan geven we u graag uitgebreide instructies over het gebruik ervan. Zo haalt u alle voordelen uit de tool van SunNed. Wordt dus snel lid!

SunNed B.V.