Software voor iedere zonnepaneelinstallateur

Vraag direct aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Unieke offertetool
Particuliere en/of zakelijke klanten
Snel offertes of adviezen op afstand

Met de software van SunNed heeft iedere zonnepaneelinstallateur de mogelijkheid om snel een helder legplan en een betrouwbare offerte op te stellen. Onze tool is gemaakt voor legplannen die zowel aan particuliere als zakelijke klanten kunnen worden geoffreerd. Verschillende solarbedrijven hebben zich al bij SunNed uit Tilburg aangesloten. Zij maken met veel tevredenheid gebruik van onze software. Ontdek ook de voordelen voor uw bedrijf!

Met onze software stelt iedere zonnepaneelinstallateur offertes op in een handomdraai

Het opstellen van offertes voor klanten die uw zonnepanelen afnemen, is een taak die veel tijd in beslag neemt binnen het gehele procesbeheer van uw solarbedrijf. Dankzij de software voor onze leden doet u dit als zonnepaneelinstallateur veel gemakkelijker en sneller. U vult de klantgegevens in en vervolgens bereidt u direct het legplan voor met behulp van de 2D- en 3D-afbeelding van het dak, die u in de tool ziet. Na het opstellen van het legplan gaat u door naar de voorcalculatie. Hier worden onder meer de materialen en uren automatisch berekend. Uiteraard voert u in elke fase zelf aanpassingen door, indien gewenst. Het resultaat is een betrouwbare offerte voor uw klant met een heldere rendementsberekening. U past de offerte tevens aan aan uw eigen huisstijl.

linkedin-sales-solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden?

linkedin-sales-solutions

Laat u informeren over onze tool

Wilt u als zonnepaneelinstallateur gebruikmaken van onze tool en wenst u eerst nog wat uitleg voordat u lid wordt? Neem gerust contact met ons op en we informeren u graag uitgebreid. U bereikt ons via 013 581 0430 of door een e-mail te sturen naar info@sunned.nl.

SunNed B.V.