Gebruik de complete adviesmodule voor zonnepanelen

Vraag direct aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Unieke offertetool
Particuliere en/of zakelijke klanten
Snel offertes of adviezen op afstand

Maak gebruik van onze adviesmodule voor zonnepanelen. Wanneer u zonnepanelen installeert, wilt u uw klanten natuurlijk van goed advies voorzien. Zo raadt u uw klant de juiste zonnepanelen aan én kunt u direct een offerte uitbrengen voor die zonnepanelen. De handige tool van SunNed is een offertemodule en adviesmodule in één, zodat u uw klant zo goed mogelijk van dienst bent, en er snel de juiste zonnepanelen geplaatst worden.

Dit kunt u allemaal met onze adviesmodule voor zonnepanelen

De handige offertemodule van SunNed uit Tilburg is in de eerste plaats bedoeld om op een handige manier offertes uit te brengen voor het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen. In onze module geeft u alle zonnepanelen die u aanbiedt eenvoudig weer, zodat u samen met de klant bepaalt welke solarvoorzieningen het best aansluiten bij de wensen en behoeften van uw klant. Ook stelt u eenvoudig een legplan op. Wanneer uw klant een keuze heeft gemaakt, stelt u eenvoudig een offerte op, waarna u deze aan de klant verstuurt. Dat doet u allemaal met onze offertemodule voor zonnepanelen! De administratie laat u vervolgens over aan ons. U monitort met de tool bijvoorbeeld ook eenvoudig of er al akkoord is gegeven op uw offerte, zodat u over kunt gaan op de werkzaamheden die afgesproken zijn. Ook kunt u de module gebruiken om te bepalen wanneer er een servicebeurt nodig is.

linkedin-sales-solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden?

linkedin-sales-solutions

Word lid en ontdek alle voordelen van deze tool

U bent vast nieuwsgierig geworden naar wat onze offertemodule en adviesmodule uw bedrijf in zonnepanelen allemaal kan bieden. Een van onze experts vertelt u er graag alles over. U bereikt ons door te bellen naar 013 581 0430 of door een e-mail  te sturen naar info@sunned.nl. Wordt lid om gebruik te maken van onze tool. Dit kan eenvoudig online.

SunNed B.V.