Zonnepanelen aan inspectie onderwerpen met software

Vraag direct aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Unieke offertetool
Particuliere en/of zakelijke klanten
Snel offertes of adviezen op afstand

Onze software stelt u in staat om een duidelijke offerte op te stellen voor de zonnepanelen van uw klant, maar zelf kunnen zij de zonnepanelen eenvoudig aan inspectie onderwerpen met dezelfde software. In de software stelt u of uw klant namelijk ook een legplan op, waardoor het duidelijk wordt waar de zonnepanelen liggen en welk rendement zij opleveren.

Onderwerp de zonnepanelen aan een grondige inspectie met deze software

Met name doordat het huidige rendement van de zonnepanelen steeds af te lezen is in onze software, kan dit rendement ook gemonitord worden, omdat ook verschillen in het rendement duidelijk worden. Uw klant hoeft alleen maar de opbrengst in kilowattuur af te lezen, en deze eventueel te vergelijken met waardes van voorgaande dagen. Wanneer er grote schommelingen in de opbrengst zijn, kan dit wijzen op een verminderde werking van het betreffende zonnepaneel. Hou hierbij wel rekening met het weer, want wanneer het minder zonnig is, levert een zonnepaneel natuurlijk ook minder op. Op deze manier kan uw klant eenvoudig en doelgericht iets doen aan zonnepanelen die minder goed werken. Met SunNed  uit Tilburg weet uw klant dit altijd direct.

linkedin-sales-solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden?

linkedin-sales-solutions

Schrijf u in om gebruik te maken van onze software

Wilt u voor uw klant een duidelijke offerte opstellen voor het aanleggen van zonnepanelen, of wilt u de klant in staat stellen om een eenvoudige, maar grondige inspectie uit te voeren aan de zonnepanelen? Wordt dan lid, zodat u gebruik kunt maken van onze software. Inschrijven kan eenvoudig online, maar heeft u hierover toch vragen? Neem dan contact met ons op via 013 581 0430 of stuur een e-mail naar info@sunned.nl.

SunNed B.V.