Procesbeheer met de software voor zonnepanelen

Vraag direct aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Unieke offertetool
Particuliere en/of zakelijke klanten
Snel offertes of adviezen op afstand

Maak gebruik van een eenvoudige vorm van procesbeheer met onze software om eenvoudig een offerte voor zonnepanelen op te stellen. Dankzij de tool van SunNed uit Tilburg maakt u duidelijke en betrouwbare zonnepanelenoffertes op voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met automatische berekeningen en door de mogelijkheid om een duidelijke zonnepaneeltekening aan te bieden, adviseert u uw klanten tot in detail. Ontdek de mogelijkheden!

Efficiënt procesbeheer dankzij onze software voor het aanbieden van zonnepanelen

Onze software biedt iedere zonnepaneelinstallateur een efficiënt procesbeheer, dat ze kunnen inzetten voor het aanleggen van zonnepanelen bij zowel particuliere als zakelijke klanten. U vult eerst de gegevens van de klant en het pand waarop de zonnepanelen komen in, waarna u direct de maten, hellingshoek, oriëntatie en de instralingswaarde van de zonnepanelen kunt aflezen. Op de kaart, waarop het dak van de klant is afgebeeld en de panelen zijn ingetekend, past u het zonnepanelenlegplan eenvoudig aan. Ook maakt de software van SunNed het procesbeheer compleet door de rendementsberekening van de betreffende zonnepanelen door te voeren. Op deze manier stelt u in een handomdraai een duidelijke offerte voor zonnepanelen op. Wordt dus snel lid, zodat u gebruik kunt maken van onze tool.

linkedin-sales-solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden?

linkedin-sales-solutions

Vraag naar de verdere mogelijkheden

Bent u benieuwd hoe u met onze tool een optimaal procesbeheer voor uw bedrijf inzet en met onze tool een gedetailleerd legplan voor zonnepanelen aanbiedt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 013 581 0430 of door een e-mail te sturen naar info@sunned.nl. Wij leggen u graag alles uit, zodat u zonder problemen een duidelijke offerte opstelt.

SunNed B.V.