Zonnepaneelberekening

Vraag direct aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Unieke offertetool
Particuliere en/of zakelijke klanten
Snel offertes of adviezen op afstand

Wilt u een nauwkeurige zonnepaneelberekening voor uw klanten opstellen? Dankzij de tool van SunNed uit Tilburg maakt u in een handomdraai een berekening voor de voorzieningen op het gebied van solar voor uw klant. Met de handige online tool kunt u snel én professioneel een duidelijke offerte opstellen. Dit kunt u doen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en over hoe we een berekening voor voorzieningen op het gebied van solar voor uw klant aanpakken!

Een complete zonnepaneelberekening met alle nodige details

U wilt natuurlijk een zo duidelijk en nauwkeurig mogelijke zonnepaneelberekening aan uw particuliere en/of zakelijke klanten aanbieden. Onze tool maakt deze offerte automatisch wanneer u de gevraagde gegevens invult. Vul simpelweg de klantgegevens in en uw zonnepaneelberekening wordt direct aangevuld met de maten, hellingshoek, oriëntatie en de instralingswaarde van het dak. Daarna ziet u het pand van uw klant in 2D en 3D, waarmee u kunt controleren of het zonnepanelenlegplan haalbaar is. Uw offerte wordt opgemaakt in uw eigen huisstijl, waarbij de rendementsberekening op een overzichtelijke manier wordt weergegeven. Door deze zonnepaneelberekening weet uw klant precies wat de voorzieningen op het gebied van solar gaan kosten.

linkedin-sales-solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden?

linkedin-sales-solutions

Ontdek de efficiëntie van onze offertetool

Onze unieke tool is ideaal om snel offertes of adviezen op afstand aan uw klanten te verstrekken. Inmiddels hebben al vele solarbedrijven zich bij ons aangesloten en gebruikgemaakt van deze automatische en nauwkeurige offertemodule. Heeft u vragen over onze offertetool voor de berekening van de kosten van voorzieningen op het gebied van solar? Of wilt u lid worden? Neem dan contact met ons op via 013 581 0430 of stuur een e-mail naar info@sunned.nl.

SunNed B.V.