Een zakelijke zonnepaneelofferte maken met onze software

Vraag direct aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Unieke offertetool
Particuliere en/of zakelijke klanten
Snel offertes of adviezen op afstand

Wilt u voor uw zakelijke klant een zonnepaneelofferte opstellen en zoekt u handige software die het u gemakkelijker maakt om een professionele offerte voor zonnepanelen op te stellen? Ontdek de handige offertetool van SunNed, dé expert uit Tilburg. Met speciaal ontwikkelde software maakt u uw zakelijke zonnepaneelofferte in een handomdraai, met alle nodige gegevens voor uw klant. U stelt zo in een paar simpele stappen een professionele offerte op, zodat de zonnepanelen zonder problemen aangelegd kunnen worden. Zo is uw klant verzekerd van het beste zonnepaneeladvies!

Snel een volledige zakelijke zonnepaneelofferte samenstellen dankzij slimme software

Wanneer een zakelijke klant een aanvraag doet voor een zonnepaneelofferte, is het handig om over software te beschikken waarmee u uw klant adviseert op een eenvoudige manier. In de tool van SunNed vult u de klantgegevens in en u krijgt direct de mogelijkheid om een legplan te maken op een 2D- en 3D-afbeelding van het dak. Zo stelt u een complete en professionele offerte voor de zonnepanelen op. Met de uiteindelijke zonnepaneeltekening ziet uw klant precies wat het meeste rendement oplevert. Daarnaast maakt de tool automatisch een voorcalculatie, waarin u uiteraard nog aanpassingen kunt aanbrengen waar nodig. Hierbij hoort ook de rendementsberekening. De complete professionele offerte voor de zonnepanelen, inclusief datasheets, past u zelf aan naar uw huisstijl. Zo brengt u professioneel advies uit.

linkedin-sales-solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden?

linkedin-sales-solutions

Ontdek alles over deze tool

Wilt u meer weten over onze tool en hoe deze uw procesbeheer voor een legplan optimaliseert? Wij vertellen u graag meer hoe u met onze software uw zonnestroominstallatie kunt offreren en uw zakelijke klant tevredenstelt met een betrouwbare zonnepaneelofferte. Bel om uw vragen te stellen naar 013 581 0430 of stuur een e-mail naar info@sunned.nl. Wij staan u graag te woord en helpen u met het opstellen van een professionele offerte voor uw zonnepanelen. Wordt dus snel lid!

SunNed B.V.