Zonnepaneeltekening

Vraag direct aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Unieke offertetool
Particuliere en/of zakelijke klanten
Snel offertes of adviezen op afstand

Heeft u een nauwkeurige en gedetailleerde zonnepaneeltekening nodig voor uw klant en zoekt u een handige(re) manier om die aan te bieden? Maak dan gebruik van de tool van SunNed! In deze tool zijn alle gegevens voor uw aan te leggen zonnepanelen geïntegreerd, waardoor u snel en eenvoudig een legplan offreert. Met deze tool kunt u bij dit plan ook een zonnepaneeltekening aanbieden, waardoor u uw klant alle duidelijkheid kunt bieden.

Een zonnepaneeltekening maken in een handomdraai

Met de tool van SunNed maakt u niet alleen een offerte op inclusief een rendementsberekening voor uw zonnepanelen; u kunt ook een duidelijk legplan aanbieden met zonnepaneeltekening. Door in de tool onder meer de klantgegevens in te vullen, krijgt u een 2D- en 3D-afbeelding van het pand van uw klant. Hiermee ziet u precies of het legplan juist is en neemt u de tekening mee in uw offerte. De zonnepanelen zijn al ingetekend op de afbeelding, die u zelf naar wens verplaatst en aanpast.

linkedin-sales-solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden?

linkedin-sales-solutions

Maak het uzelf gemakkelijk

Dankzij onze offertetool voor zonnestroominstallatie biedt u een heldere, complete en betrouwbare offerte met zonnepaneeltekening aan uw klanten aan. Bovendien is deze volledig aan te passen naar uw huisstijl. Of het nu voor particuliere of zakelijke klanten is bedoeld; SunNed uit Tilburg maakt het uw solarbedrijf heel gemakkelijk om professioneel advies uit te brengen. Ontdek de tool vandaag nog! Indien u vragen heeft, belt u naar 013 581 0430 of stuurt u een e-mail naar info@sunned.nl. Als u contact met ons opneemt, beantwoorden wij uw vragen zo snel mogelijk.

SunNed B.V.